Diensten

Radmer Mens en Werk biedt diverse diensten op het terrein van mens en werk. Onze ervaren specialisten zijn u graag van dienst bij:

Coaching bij stress, burn-out en overbelasting: We begeleiden bij preventie- en de weg terug naar werk.

Psychisch, frequent en situatitioneel verzuim: Voorkomen en verminderen verzuim.

Verbetering van persoonlijke ontwikkeling, -effectiviteit of functioneren

Loopbaanontwikkeling, -coaching en -begeleiding

  • Loopbaancoaching: Samen bekijken we wat goede aanpassingen en kansen kunnen zijn. We coachen bij de eventuele veranderingen.
  • Beroepskeuze advies: Ontwikkelen van een duidelijk, realistisch beroepsperspectief. Welke functies- en werkzaamheden meest passend zijn.
  • Sollicitatietraining: We bieden hulp bij de aanpak van solliciteren om de kans om uitgenodigd te worden op een sollicitatie te vergroten.
  • Outplacement: In een op maat gemaakt outplacementtraject helpen we bij het vinden van een nieuwe passende baan.

Samenwerking, teamontwikkeling en conflicten

  • Samenwerking en teamontwikkeling: Effectief samenwerken door aanspreken en optimaal benutten van de persoonlijk kracht van mensen. Door teamrol- en teamontwikkeling komen we tot een krachtige en duurzame samenwerking.
  • Bemiddeling bij conflicten / Mediation: Onpartijdige bemiddeling, objectieve analyse, zoeken naar oplossingen en herstel van de werkrelatie. Voorkomen van escalatie, verzuim en juridische kosten.

Ontwikkeladvies: Het ontwikkeladvies biedt mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur een beter beeld te krijgen van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn

Outplacement: Werknemer en werkgever komen bij outplacement overeen dat de werknemer op zoek gaat naar een andere baan en niet meer terugkeert op de oude werkplek. We bieden op maat gemaakte outplacementtrajecten die ervoor zorgen dat iemand weer aan het werk kan in een nieuwe, passende en duurzame functie.

Heeft u vragen? Mail of bel ons dan gerust. We helpen u graag.