Fijne feestdagen

Yanouque Brouwer Nieuws

Het einde van het jaar is weer in zicht. Een moment om terug- en vooruit te blikken.

2020 verliep anders dan we vooraf konden voorspellen. De impact van het coronavirus was er ook bij POWR-mensenwerk. Ondanks maatregelen hebben we onze dienstverlening door kunnen laten gaan. Daar ben ik blij om.

Inmiddels ruim 2 jaar geleden hebben we POWR-mensenwerk opgericht met als missie een bijdrage te leveren aan persoonlijke ontwikkeling op het gebied van werk en samenwerking. Om zowel mensen als organisaties weer in hun kracht te zetten en bij te dragen aan hun ontwikkeling.

Dit is in 2020 wederom goed geslaagd. Zo hebben we veel mensen kunnen helpen met ontwikkeladviezen. Juist in deze onzekere tijden van groot belang. We hebben mensen inzicht kunnen geven in hun arbeidsmarktkansen in deze crisis, in de mogelijkheden tot (bij)scholing en hulp kunnen bieden bij het zoeken en solliciteren naar werk.

Dat het coronavirus een grote impact heeft gehad op 2020 is een feit en dat het ook nog in 2021 impact zal hebben is zeker. Maar ook in 2021 blijft POWR mensenwerk het ontwikkeladvies laagdrempelig aanbieden, voor mensen van alle leeftijden. We hopen op een positief en kansrijk jaar voor een ieder.

De komende feestdagen zullen anders zijn dan andere jaren. Ondanks dat wens ik iedereen fijne feestdagen en een heel gelukkig en vooral ook gezond 2021!

Paul Bloem
Directeur POWR-mensenwerk