Fijne feestdagen

Yanouque Brouwer Nieuws

Het einde van het jaar is weer in zicht. Traditioneel een moment waarop we terug- en vooruitblikken.

Na 2020 is 2021 wederom een jaar geweest waarin de impact van het coronavirus voor iedereen merkbaar was, ook op het gebied van werk. Sinds de coronacrisis is de werkdruk bij veel werkenden in verschillende sectoren toegenomen. Uit onderzoek van CNV onder 2150 werkenden blijkt dat 60% in de tweede helft van 2021 een hogere werkdruk ervaart dan in de eerste helft van 2021. 56% stelt dat het ziekteverzuim op het werk stijgt. Driekwart geeft aan dat de werkgever te weinig onderneemt om de werkstress te verminderen.

Wij zetten ons dagelijks in om mensen die bijvoorbeeld vastzitten in hun werk, stress ervaren of uitvallen, te helpen. Dit doen we onder meer door te ontzorgen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid, te coachen bij stress en burn-out en ondersteuning te bieden bij re-integratie. Door de toevoeging van onze arbodienstverlening (Radmer Arbodienst) in 2021 bieden we nu met 3 Radmer-bedrijven (Radmer Arbeidsadvies, Radmer Mens en Werk en Radmer Arbodienst) een breed dienstenpakket op het gebied van werkvermogen en inzetbaarheid.
Van aandacht voor ontwikkeling tot het behoud van balans tussen beroepsmatige ambities en persoonlijk leven. En van deskundige en directe ondersteuning bij ziekteverzuim tot persoonlijke advisering en ondersteuning bij de re-integratie als ziekteverzuim onverhoopt langer gaat duren.

Ondanks alle maatregelen zijn we er als Radmer Groep in geslaagd om onze dienstverlening in 2021 voort te zetten en uit te breiden. Zeker in een tijd als deze van groot belang. Ik ben er dan ook trots op dat we mensen die onze hulp nodig hadden, hebben kunnen ondersteunen. En ook al weten we niet hoe de nabije toekomst er precies uit gaat zien, wij blijven ons in 2022 onverminderd inzetten.

De komende feestdagen zullen wederom anders zijn dan andere jaren. Ondanks dat wens ik iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2022!

Paul Bloem
Directeur Radmer Groep