Ontwikkeladvies

Yanouque Brouwer Nieuws

Sinds kort geeft Paul Bloem, eigenaar van en register-arbeidsdeskundige voor POWR Mensenwerk, ook uitvoering aan ontwikkeladviezen. Hij vertelt erover.

“We bieden het ontwikkeladvies voor alle werkenden aan. Of je nu bij een organisatie werkt of  ZZP-er bent. Of je nu op zoek bent naar iets nieuws of gewoon goed zit bij je huidige werkgever, het is nooit verkeerd om na te denken over de toekomst. Het levert vaak nieuwe inzichten op die je, ook in je huidige werk, verder kunnen helpen.”

Ontwikkelplan
“Tijdens een aantal gesprekken komen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, zorgen en kansen aan bod. Na het volgen van het ontwikkeltraject heb je een bruikbaar ontwikkelplan opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor jou brengt. Hiermee krijg je een beter beeld van wat je kunt, wat je wilt en wat jouw mogelijkheden zijn.”

45-plussers
“Voor werkende 45-plussers wordt het ontwikkeladvies tot januari 2020 gesubsidieerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Als 45-plusser kun je je bij ons aanmelden en wij zorgen vervolgens voor de rest. Het is nooit verkeerd om regelmatig na te denken over hoe je verder wilt in je loopbaan. Dit is een mooie kans om dit kosteloos te kunnen doen.”

Voorbeelden
“Op de website www.hoewerktnederland.nl vind je een aantal mooie voorbeelden van mensen, zoals Hans, Molida en Theo, die een ontwikkeltraject hebben gevolgd. Zij vertellen in een video wat het hen heeft opgeleverd.”


Klik hier om naar de video van Hans te gaan.
Klik hier om naar de video van Molida te gaan.
Klik hier om naar de video van Theo te gaan.

Meer informatie
Meer weten over het ontwikkeladvies? Neem gerust contact met ons op.
Je kunt ons bellen op 0314-381382 of mailen via info@powr-mensenwerk.nl.