Ontwikkeladviezen voor iedereen

Yanouque Brouwer Nieuws

Alle werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf begin augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur van POWR-mensenwerk. POWR-mensenwerk biedt diverse persoonlijke- en professionele ontwikkelprogramma’s, waaronder het ontwikkeltraject.

Ontwikkeltraject bij POWR Mensenwerk
Tijdens het ontwikkeltraject bij POWR Mensenwerk krijg je zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor jou zijn. Ook kunnen we je ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Meer informatie over dit traject vind je hier.

Het ontwikkeladvies biedt de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur, zonder verplichtingen, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Het biedt je perspectief wanneer je vanwege de huidige crisis een loopbaanstap moet (of wilt) zetten, maar ook wanneer je om andere reden je loopbaanontwikkeling wilt onderzoeken en een plan voor de toekomst wilt opstellen.

Crisisprogramma NL Leert Door
De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hierover een brief aan de Tweede Kamer gestuurd (klik hier om de brief te lezen). Het doel van NL Leert Door is om de gevolgen van de crisis te helpen verzachten door mensen te ondersteunen om zich te (her)oriënteren op hun actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het pakket biedt (niet) werkenden, waaronder flexwerkers, zzp’ers en zelfstandig ondernemers, de mogelijkheid een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op hun arbeidsmarktpositie. Zij kunnen een ontwikkeladvies aanvragen bij de gekwalificeerde loopbaanadviseurs van POWR-mensenwerk en daarnaast is er de mogelijkheid een online scholingsactiviteit te volgen. Om de drempel voor deelnemers zo laag mogelijk te maken, loopt de aanvraag van de subsidie en de betaling ervan via de loopbaanadviseurs.

Meer informatie en aanmelden
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.
Je kunt ons bellen op 0314-381382 of mailen via info@powr-mensenwerk.nl.

Wil je je direct aanmelden voor het ontwikkeladvies? Klik dan hier.