Open huis op dinsdagmiddag 2 juli

Yanouque Brouwer Nieuws

Op dinsdag 2 juli 2019 van 15.00 tot 18.00 uur ben je welkom om een kijkje te komen nemen in ons nieuwe pand.

Na ruim 10 jaar op onze vertrouwde plek aan de Raadhuisstraat te hebben gewerkt zijn we eind april vol verwachting verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Plantenstraat in Doetinchem. En wat zijn we tevreden!

Uitbreiding
In ons 15-jarig bestaan hebben we onze dienstverlening ontwikkeld tot wat het nu is. Hierbij hebben we met de uitbreiding van onze dienstverlening onder de naam ‘POWR Mensenwerk’ een belangrijke stap gezet. Dit alles doen we nu met 9 vaste medewerkers en een aantal betrokken ondersteunende mensen.

Nieuwe look
Op onze nieuwe locatie verwachten we onze dienstverlening nog verder te ontwikkelen. Met de verhuizing heeft ook onze huisstijl een update gekregen. Om de verwantschap te benadrukken hebben de logo’s van Radmer Arbeidsadvies en POWR Mensenwerk eenzelfde, nieuwe look gekregen.

Kom een kijkje nemen!
Om onze verhuizing te vieren nodigen we je uit om onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te komen nemen. Op dinsdag 2 juli 2019 van 15.00 tot 18.00 uur ben je welkom bij Radmer Arbeidsadvies en POWR Mensenwerk aan de Plantenstraat 10 in Doetinchem (1e etage).

Graag tot 2 juli!

Met vriendelijke groeten,

Paul Bloem, Anne Marie Smeitink, Yra Zwartendijk, Joop Draaijer, Gerard Wesselink, Lisette Vermaeten, Mireille Rikken, Marion Achterstraat en Frank ter Hedde