POWR-mensenwerk zet mensen in hun kracht

Yanouque Brouwer Nieuws

Per september 2018 is POWR-mensenwerk gestart als specialist op het gebied van mens en werk. POWR-mensenwerk is opgericht door Paul Bloem (Radmer Arbeidsadvies). Hij vertelt over de dienstverlening.

Wat doet POWR-mensenwerk?
”POWR-mensenwerk wil bijdragen aan de ontwikkeling van mensen in hun werksituatie, waarbij de mens centraal staat. We adviseren en coachen mensen en organisaties die zichzelf willen verbeteren. We zoeken daarbij naar mogelijkheden om verbetering tot stand te brengen, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en samenwerking.”

Waarom is POWR-mensenwerk opgericht?
”Wij vinden het belangrijk om voortdurend in te inspelen op de actuele arbeidsmarkt. Een belangrijk thema is het optimaal inzetbaar houden van medewerkers. Met de dienstverlening van POWR-mensenwerk richten wij ons hier volledig op.

Waar ligt jullie kracht?
“We passen onze diensten volledig aan de situatie van de klant aan, of dat nu een werkgever, werknemer of zelfstandig ondernemer is. We werken laagdrempelig en hebben korte lijnen. Daarom kunnen we snel inspelen op een vraag. Zo kan een medewerker met burn-out klachten al binnen een week terecht voor een eerste afspraak. Hiermee word de verzuimduur en bijbehorende kosten flink verminderd. Daarnaast werken we regionaal, zijn we in de buurt, en kennen we arbeidsmarkt en de cultuur goed.”

Wat kan POWR-mensenwerk betekenen voor werkgevers?
“Als werkgever wil je een organisatie met krachtige en gedreven werknemers. Maar soms loop je tegen zaken aan die belemmeren dat werknemers optimaal kunnen functioneren. Onze diensten, zoals het persoonlijk ontwikkelprogramma Professioneel functioneren en het traject Samenwerking en teamontwikkeling, geven inzicht en helpen bij het verbeteren van werkprestaties.“

Wat biedt POWR mensenwerk voor werknemers?
 ”We kunnen mensen helpen die, om wat voor reden dan ook, niet in hun kracht staan op werkgebied. Iedereen wil plezier en voldoening in hun werk maar wanneer daar door persoonlijke omstandigheden, door stress of bijvoorbeeld een stroeve samenwerking geen sprake van is kunnen wij helpen. Door coaching of een ontwikkeltraject.
Ook bieden we dienstverlening voor mensen die toe zijn aan een volgende stap en meer inzicht willen in hun kwaliteiten en mogelijkheden. Loopbaancoaching kan dan uitkomst bieden.”

 

Meer weten? Kijk eens rond op de website of neem contact op.