Week van de loopbaan

Dion Nieuws

Tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 12 september tot 17 september, openen loopbaanprofessionals hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Werkenden, werkzoekenden én werkgevers worden in de gelegenheid gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen.

Loop jij tegen de volgende vragen aan:

  • Ben je werkzoekend?
  • Wil je meer plezier en energie uit je werk halen?
  • Sta je stil in jouw ontwikkeling?
  • Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan?
  • Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen?

Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging komt/blijft.

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrière switch of doorgroeien in je huidige branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt?

Onze deskundige professionals staan jou graag te woord! Wil jij een gesprek inplannen met één van onze professionals? Dit doe je door een mail te sturen naar mensenwerk@radmergroep.nl met daarin je naam en een korte inleiding. Je ontvangt dan spoedig een bevestiging van ons.

Als je vragen hebt, mag je natuurlijk ook altijd bellen op 0314 -3813 82