Gratis loopbaangesprek tijdens de Week van de Loopbaan

Yanouque Brouwer Nieuws

Tijdens de landelijke Week van de Loopbaan openen loopbaanprofessionals hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Werkenden, werkzoekenden én werkgevers worden in de gelegenheid gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. In de week van 17 tot en met 21 september a.s. openen ook de loopbaanprofessionals van POWR-mensenwerk in Arnhem, Doetinchem en Winterswijk hun deuren.

Werkzoekend of behoefte aan verandering in je werk

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging komt/blijft.

Leven Lang Ontwikkelen

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of doorgroeien in je huidige branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren

Meld je aan voor de Week van de LoopbaanWeek van de Loopbaan POWR-mensenwerk Doetinchem en Winterswijk

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt?

In de regio Gelderland en Achterhoek zijn de NOLOC professionals Yra Zwartendijk en Arjan Bentsink op 3 locaties beschikbaar voor de vrijblijvende loopbaangesprekken. Op dinsdag 18 september bent u van harte welkom in Arnhem. Donderdag 20 september ontvangen wij u in Winterswijk, Arnhem en Doetinchem. En vrijdag 21 september zijn er loopbaangesprekken in Doetinchem.

In voorgaande jaren was de belangstelling groot, dus het is raadzaam om tijdig te reserveren. Dit doe je door even een mail te sturen naar info@powr-mensenwerk.nl met daarin je naam, voorkeursdag- en tijdstip. Je ontvangt dan spoedig een bevestiging.

Als je vragen hebt, mag je natuurlijk ook altijd even bellen op 0314 -3813 82

 

POWR-mensenwerk Week van de LoopaanWeek van de loopbaan POWR-NOLOC

18 september in Arnhem, Meander 251

20 september in Winterswijk, De Huininkmaat 2

18, 20 en 21 september in Doetinchem, Raadhuisstraat 20