Yra Zwartendijk

Mijn naam is Yra Zwartendijk. Na de opleiding tot verpleegkundige ben ik jaren lang werkzaam geweest in diverse ziekenhuizen. In 2001 heb ik de overstap gemaakt naar het Gak, het huidige UWV waar ik tot medio 2012 gewerkt heb als arbeidsdeskundige, coach en jobsearcher voor eigen personeel.

Al vele jaren werk ik met veel plezier bij Radmer Mens en Werk en begeleid ik mensen met vragen over hun loopbaan, al komen de levensvragen ook steeds meer aan bod. Het gaat vaak over stilstaan bij wat er is. Wat gaat goed, wat wil ik anders en waarin wil ik me nog in ontwikkelen. Ook ik ben altijd bezig met mezelf te ontwikkelen.

Steeds meer zie ik dat mensen vastlopen in hun werk en niet tijdig hulp in durven te schakelen. Meestal vanuit de gedachte dat je een probleem ook zelf moet oplossen. Ze gaan maar door en zetten nog even een tandje bij, totdat de emmer volledig overloopt of er in de privésituatie iets gebeurt en dan gaat het licht uit.

Wij onderzoeken waar je stress van krijgt, je leert je stoptekens kennen en hoe je jouw stress kunt reduceren. Met aanvullende methoden sporen we, indien gewenst, (diepere) oorzaken van stagnatie op. Bijvoorbeeld wat je tegenhoudt om gezond gedrag te vertonen. Of waardoor je telkens in dezelfde valkuil stapt. Het einddoel is dat je het leven gaat leiden dat bij jou past waardoor je het risico op burn-out achter je laat.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op. Ik ga graag met je aan de slag. Je hoeft het immers niet alleen te doen!

Image
Image