Loopbaancoaching

Het succes van een onderneming wordt voor het belangrijkste deel bepaald door de menselijke factor. Daarnaast speelt werk een belangrijke rol in het leven van een ieder. Werkgevers en werknemers hebben alle belang bij een optimale match. Naast kennis en kunde spelen persoonlijkheid, persoonskenmerken, interpersoonlijke kenmerken en interesse- en belangstelling een doorslaggevende rol bij het vinden en behouden van een passende baan. Of het gaat om loopbaancoaching, beroepskeuze, sollicitatietraining of outplacement. De specialisten van Radmer Mens en Werk maken werk van krachtige loopbanen.

Loopbaantrajecten
Een loopbaantraject kan starten op initiatief van een medewerker, leidinggevende of bijvoorbeeld een bedrijfsarts als er uitval dreigt te ontstaan. Ook kan een traject ingezet worden als organisatiewensen niet meer optimaal aansluiten bij de actuele ontwikkeling van een medewerker. “Altijd de juiste mens op de juiste positie”.

Onze aanpak bij loopbaantrajecten
Hoewel de loopbaantrajecten een hele diverse inhoud kennen, hebben ze een aantal belangrijke overeenkomsten. Centraal uitgangspunt is maatwerk, geen mens is gelijk, geen loopbaanvraag is daarom hetzelfde. Ons maatwerk start met een gedegen analyse. Op basis hiervan een voorstel opgesteld met duidelijke doelen.

Radmer Mens en Werk biedt diverse loopbaanprogramma’s aan. Klik op het programma voor meer informatie.

  • Loopbaancoaching: Samen bekijken we wat goede aanpassingen en kansen kunnen zijn. We coachen bij de eventuele veranderingen.
  • Beroepskeuze advies: Wanneer iemand niet op zijn of haar plek zit, kan ons beroepskeuze-advies een beter perspectief geven. Hiermee wordt duidelijkheid geboden over welke functie en werkzaamheden passend zijn.
  • Sollicitatietraining: We bieden hulp bij de aanpak van solliciteren om de kans om uitgenodigd te worden op een sollicitatie te vergroten.
  • Outplacement: In een op maat gemaakt outplacementtraject kunnen we u voorzien van passend advies en helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Heeft u een vraag over een van onze loopbaandiensten? Of over iets anders met betrekking tot werk of carrière? Wij helpen u met al uw vragen. Kom langs op een van onze locaties of neem contact met ons op. We zijn te bereiken op 0314-381382 of via mensenwerk@radmergroep.nl.