Vitaliteit & Inzetbaarheid

We worden op vele fronten uitgedaagd in ons leven. Door sociale media ligt de lat erg hoog. Het ideaal plaatje van een goede baan, een goed gevulde spaarrekening, een mooi huis, een fijne relatie, fit en gezond door het leven en dan ook nog een actief sociaal leven, geeft veel druk. Als je niet succesvol bent, is het je eigen schuld, zo lijkt het. Daarbij willen en moeten we steeds langer doorwerken. Duurzaam inzetbare werknemers zijn een kostbaar goed. Het is dan ook van groot belang dat je als werknemer zorgt dat je zowel op fysiek als mentaal vlak vitaal blijft. Immers een vitale werknemer zit lekker in zijn vel, kan goed presteren en hoeft niet te verzuimen.

Vitaliteit betekent een gelukkig leven leiden in plaats van overleven. Floreren door zelfkennis en vandaaruit handelen. Nastreven wat jij belangrijk vindt en de energie hebben om dit te realiseren en obstakels te overwinnen. Door te werken aan vitaliteit, neem je controle over je leven terug en werk je aan een zinvol en prettig leven. Hiermee vergroot je je inzetbaarheid.

Maar hoe doe je dat, vitaal en inzetbaar blijven? En, wat als je denkt, is dit het nu? Ben ik werkelijk gelukkig, met mijn werk, met mijn leven? Misschien heb je te maken met privéproblemen die van invloed zijn op je werk. De coach van Radmer Mens en Werk ondersteunt jou in dit proces. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om betere keuzes te maken zodat je met plezier kunt blijven werken. We ondersteunen je in alle facetten die je leven positief beïnvloeden. Dit vergroot jouw inzetbaarheid en draagt bij aan het voorkomen of verminderen van verzuim. 

In het kennismakingsgesprek brengen we in kaart wat jouw coachingsvragen zijn. Daarnaast is er in ieder geval aandacht voor de volgende thema’s:

  • Psychosociaal welzijn
  • Ontspanning
  • Beweging
  • Voeding
  • Mindset en zingeving
  • Stress en slaap
  • Zelfkennis
  • Omgaan met je situatie (ook wel copingstijl genoemd)

Wanneer je niet lekker in je vel zit, onrust of druk ervaart, of problemen hebt die van invloed zijn op je werk en je kwaliteit van leven, bel ons voor het maken voor een afspraak. Je hoeft het niet alleen op te lossen. We ondersteunen je graag. We zijn er voor jou!

We zijn te bereiken op 0314-381382 of via mensenwerk@radmergroep.nl.